Menu

Andet og mere end tekstforfatter

Anne Steen Kommunikation løser alle typer marketingopgaver

Hos Anne Steen Kommunikation kan du få løst alle typer marketingopgaver. Endda med et team af eksperter med spidskompetencer på hvert deres felt.

Anne Steen Kommunikation har officielt eksisteret siden 2007. Det er dog først siden november 2016, at jeg for alvor har sat turbo på at udleve min drøm om at blive selvstændig, idet jeg dengang stoppede som citychef i Næstved.

Inden jeg tiltrådte som citychef, havde jeg gennem mere end 20 år arbejdet i reklamebranchen. Her havde jeg flere jobkasketter på, idet jeg bl.a. arbejdede som tekstforfatter, projektleder og sidst, men ikke mindst som kontaktchef.

I mit job som citychef brugte jeg i allerhøjeste grad mine evner udi skrivekunsten, idet jeg bl.a. stod for markedsføringen af Næstved Cityforening. Også min erfaring som projektleder, koncept- og eventudvikler fra reklamebranchen var kompetencer, der fik ekstra vind i sejlene i mit citychefjob. Blandt de skibe, jeg satte i søen og sejlede sikkert i havn var Troldefestivalen den, der markedsføringsmæssigt gav størst genlyd – endda world wide.

Også events til CityNights samt markedsføringen af disse, var med til at til at fylde gaderne med glade, købelystne folk fra nær og fjern 4 gange om året.